Ga je verhuizen?

Een ingrijpende en kostbare klus. Zo mag je een verhuizing wel noemen. Wie er voor kiest de verhuizing zelf te regelen, kan bij Euromobil uitstekend terecht voor een ruime verhuisbus. Zelfs een vrachtwagentje met laadklep behoort tot de verhuurmogelijkheden. En, niet onbelangrijk, de verhuurtarieven zijn verrassend scherp! Neem telefonisch contact met ons op via 030-2969000 om de mogelijkheden te bespreken.

Chris en Marieke maken na jaren de stap om samen te gaan wonen. Marieke heeft al een indrukwekkende uitzet bij elkaar gespaard en Chris heeft de driezitsbank en boekenkast van z’n ouders kunnen overnemen voor een zacht prijsje. Hun nieuwe appartement ligt midden in het centrum van de stad. Een ruime maar wel wendbare bus om de boel te verhuizen zou dus ideaal zijn voor de vrijdag waarop ze ‘de overstap’ gaan maken. 

Op vrijdagochtend haalt Chris de Volkswagen Transporter op bij de dichtstbijzijnde Euromobil-vestiging. “Ze wisten al dat ik vroeg zou komen. De bus stond netjes voor de deur klaar en onder het genot van een kopje koffie kreeg ik de sleutels. Altijd even wennen, zo’n grote auto. Maar al snel was ik vertrouwd met de afmetingen. Snel met mijn vader thuis het bankstel ingeladen en op naar Marieke. Die stond al te wachten met al haar spulletjes. Fijn dat we bij Euromobil konden kiezen voor een verlengde Transporter. Die extra ruimte kwam meer dan goed van pas. In ons nieuwe straatje konden we de weliswaar lange, maar verder compacte bus goed kwijt. Uitladen maar… Nog diezelfde middag de bus weer ingeleverd bij Euromobil. Missie geslaagd!”

Ga langs bij een van onze Euromobil-vestigingen. Onze medewerkers informeren je graag over ons ruime assortiment verhuisbussen.

Maakt mobiliteit leuker én gemakkelijker.

Met vestigingen in Utrecht, Zeist, Nieuwegein en Maarssen kan Muntstad Verhuur op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autoverhuur en shortlease constructies.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon