Mail naar Auto Muntstad Euromobil

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Facebook account van Auto Muntstad Euromobil Contact opnemen met Auto Muntstad Euromobil Bel naar Auto Muntstad Euromobil
Ga je verhuizen? Bij Euromobil huur je de verhuisbussen!
Auto Muntstad Euromobil
>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Wil je langer dan een weekend reserveren? Neem contact op met de Euromobil partner. Contact partners
* op basis van beschikbaarheid

Weekend = vrijdag 17.00* t/m maandag 8.00 uur

Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

Ga je verhuizen?


Ga je verhuizen?

Een ingrijpende en kostbare klus. Zo mag je een verhuizing wel noemen. Wie er voor kiest de verhuizing zelf te regelen, kan bij Euromobil uitstekend terecht voor een ruime verhuisbus. Zelfs een vrachtwagentje met laadklep behoort tot de verhuurmogelijkheden. En, niet onbelangrijk, de verhuurtarieven zijn verrassend scherp!

Chris en Marieke maken na jaren de stap om samen te gaan wonen. Marieke heeft al een indrukwekkende uitzet bij elkaar gespaard en Chris heeft de driezitsbank en boekenkast van z’n ouders kunnen overnemen voor een zacht prijsje. Hun nieuwe appartement ligt midden in het centrum van de stad. Een ruime maar wel wendbare bus om de boel te verhuizen zou dus ideaal zijn voor de vrijdag waarop ze ‘de overstap’ gaan maken.

Op vrijdagochtend haalt Chris de Volkswagen Transporter op bij de dichtstbijzijnde Euromobil-vestiging. “Ze wisten al dat ik vroeg zou komen. De bus stond netjes voor de deur klaar en onder het genot van een kopje koffie kreeg ik de sleutels. Altijd even wennen, zo’n grote auto. Maar al snel was ik vertrouwd met de afmetingen. Snel met mijn vader thuis het bankstel ingeladen en op naar Marieke. Die stond al te wachten met al haar spulletjes. Fijn dat we bij Euromobil konden kiezen voor een verlengde Transporter. Die extra ruimte kwam meer dan goed van pas. In ons nieuwe straatje konden we de weliswaar lange, maar verder compacte bus goed kwijt. Uitladen maar… Nog diezelfde middag de bus weer ingeleverd bij Euromobil. Missie geslaagd!”

Ga langs bij een van onze Euromobil-vestigingen. Onze medewerkers informeren je graag over ons ruime assortiment verhuisbussen. Of kijk online: zakelijk bedrijfswagens / particulier bedrijfswagens.


Terug naar overzicht


Direct reserveren