Reserveringsaanvraag

Bedankt dat u geïnteresseerd bent in een van onze huurauto's. Wilt u direct weten of de auto, bus of verhuis-/bedrijfswagen beschikbaar is en wat de totale kosten zijn? Bel dan met 030 296 9000 wij staan u graag te woord. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 07:30 - 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 - 17:00 uur. U kunt ook onderstaand aanvraagformulier gebruiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

LET OP: EEN RESERVERING IS PAS DEFINITIEF ALS DEZE DOOR ONS WORDT BEVESTIGD.

Bedrijfsnaam


Voornaam
Achternaam
Straat en huisnummer
Plaats
Postcode
Geboortedatum
Telefoonnummer
Rijbewijsnummer
E-mailadres
Datum afgifte
Extra bestuurder


Alleen de hoofdbestuurder is bevoegd om gedurende de huurperiode het gehuurde voertuig te besturen. Wilt u de mogelijkheid hebben iemand anders het gehuurde voertuig te laten besturen? Dan kunt u voor een extra bestuurder kiezen. De extra bestuurder(s) dienen aanwezig te zijn bij ophalen en dubbele orginele legitimatie te overhandigen. Kosten extra berijder: €5,- per dag (incl BTW).

Gewenste auto
Voorkeur brandstofVoorkeur transmissie


Vanaf wanneer?
Tot wanneer?
Opmerking(en)


Dank voor je aanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch of per e-mail contact met je op om je aanvraag met je te bespreken en waar mogelijk om te zetten in een definitieve reservering.

Klik op -Verstuur- om je aanvraag te verzenden.

 

Maakt mobiliteit leuker én gemakkelijker.

Met vestigingen in Utrecht, Zeist, Nieuwegein en Maarssen kan Muntstad Verhuur op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autoverhuur en shortlease constructies.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon