Mail naar Auto Muntstad Euromobil

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Facebook account van Auto Muntstad Euromobil Contact opnemen met Auto Muntstad Euromobil Bel naar Auto Muntstad Euromobil
Auto Muntstad Euromobil
Auto Muntstad Euromobil
>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Wil je langer dan een weekend reserveren? Neem contact op met de Euromobil partner. Contact partners
* op basis van beschikbaarheid

Weekend = vrijdag 17.00* t/m maandag 8.00 uur

Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

Zakelijke autoverhuur


Muntstad Verhuur heeft altijd de oplossing!

Heeft u vervangend vervoer nodig of tijdelijk behoefte aan extra vervoerscapaciteit voor uw onderneming? Dan heeft u bij Muntstad Verhuur de keuze uit verschillende autoverhuurconstructies, zoals korte termijn verhuur of shortlease.

Muntstad Verhuur biedt kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's aan van de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Met de tijdelijke oplossigen van Muntstad Verhuur heeft u alle ruimte op uw zakelijke mobiliteitsbehoefte in te vullen.

Altijd een oplossing

Een personenauto of bedrijfswagen huren voor één of meerdere dagen? U kunt bij ons terecht voor shortlease contracten van één maand tot maximaal 24 maanden. Met ruim 350 huurauto's is er altijd een auto tot uw beschikking. Van een Volkswagen up! tot een exclusieve Audi A8. Maar ook voor meer personenvervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Muntstad Verhuur beschikt over een ruim assortiment personenbussen met als meest luxe uitvoering een Volkswagen Multivan, waarmee u van alle gemakken en luxe bent voorzien.

Alle ruimte met Volkswagen Bedrijfswagens

Meer ruimte nodig voor een tijdelijke opdracht? Onze Volkswagen Bedrijfswagen-vloot varieert van de Volkswagen Caddy tot een Volkswagen Crafter met laadlift. Ook voor koude transport bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn in het bezit van een koelwagen! Kortom u heeft bij Muntstad Verhuur etterlijk alle ruimte. 

Vijf sterren BOVAG-gecertificeerd

Bij Muntstad Verhuur kunt u rekenen op kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Zo hanteren wij zeer aantrekkelijke tarieven en bieden wij flexibele maatwerkmogelijkheden, zowel voor korte termijn autoverhuur als voor shortlease. Niet voor niets is Muntstad Verhuur vijf sterren BOVAG-gecertificeerd.

Euromobil Nederland

Muntstad Verhuur is aangesloten bij Euromobil Nederland. Hierdoor bent u altijd verzekerd van kwalitatief hoogwaardige, representatieve en uitstekend onderhouden huurauto's van recente datum. 

Meer weten of wilt u een offerte? Neem gerust contact met ons op!

 

 

Free to go

Log in


Direct reserveren